Aпасиев: „Внесувањето етничка припадност во личните карти е дел од Тиранската платформа“

Димитар Апасиев, лидерот на Левица, во фејсбук коментар напиша дека внесувањето етничка припадност во личните карти е дел од Тиранската

Read more

Левица поднесе 1200 амандмани и го блокира вметнувањето етничка графа во личните карти

Политичката партија Левица денес поднесе 1200 амандмани на предлог-Законот за изменување и дополнување на Законот за лични карти, поднесен од пратеничката

Read more