Лихвобанкарите се недопирливи и во најголемата економска криза – Левица ќе бара намалување на провизиите

Реакција на Политичката Партија Левица Во Македонија, најпрофитабилни во 2021 година се Стопанска банка АД Скопје, Комерцијална банка АД Скопје

Read more

Левица – Штип: Извршителите и полицијата го иселуваат семејството Бањоглави од својот дом

Пред околу шест години, семејството Бањоглави земало заем, а како залог ја оставиле куќата. Тие велат дека делот од парите

Read more