„Попис“ за отпис, без пропис, со врзан потпис

Пишува Александар Симонов, координатор на Левица – Сектор Надворешна политика. Минатата година во септември месец без соодветна регулатива, методологија и

Read more

(Видео) Апасиев: Сите преседани еден ден ќе ви се удрат од глава

На последната пленарна седница на Собранието, пратеникот Димитар Апасиев реагираше дека спикерот Џафери се обидува неделовнички да разреши член на

Read more