Пратениците Апасиев и Крмов во Тетово со кандидатите од советничката листа на Левица

Соопштение на политичката партија Левица Претседателот и пратеник на Левица, Димитар Апасиев и пратеникот Борислав Крмов вечерва беа на средба

Read more

Левица: Како советници заедно ќе работиме за спречување на штетните политики со транспарентно и отчетно работење на локалната самоуправа

Левица како политичка партија на претстојните локални избори за Совет на Општина Тетово со своја кандидатска листа ќе ја бара

Read more

Левица: Листата со кандидати за советници во Општина Тетово е официјално одобрена

Соопштение на ЛО Левица – Тетово по повод на престојните избори за Советници во Општина Тетово Во пресрет на локалните

Read more

Општинските власти во Тетово планираат да го заменат „Гоце Делчев со Скендербег“

Реакција на Левица – ЛО Тетово. Наместо да се подобрат условите на тетовските училишта во кои учениците го поминуваат поголемиот

Read more

Левица Тетово: Ученици во училиштето „7 marsi” – поранешно „Братство” во село Милетино, учат во услови како од минатиот век

Денес, Локалниот Огранок на Левица – Тетово реагираше за катастрофалната состојба и нехуманите услови на училиштето, во кои учат учениците

Read more

Левица: Тетовчани од мугри чекаат во огромни редици за тестирање од ковид

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Тетово „Поради зголемениот број на заболени од коронавирусот изминативе денови како

Read more