Левица: Здравствените установи во Куманово под водство на ДУИ и Алијанса на Албанците

Реакција на Левица – ЛО Куманово По истек на мандатот на директорката на кумановска болница, беше назначена нова директорка да

Read more

Левица положи цвеќе во чест на загинатите во Диво Насеље – иницијативата за споменик од општината ќе биде спроведена

Соопштение на ЛО Левица Куманово Делегацијата на Левица – ЛО Куманово положи свежо цвеќе во чест на загинатите осум бранители

Read more

Левица ќе излезе на протест доколку се отвара бугарски клуб во Куманово

Соопштение на Левица – ЛО Куманово Провокациите од бугарска страна не престануваат! Најнова доаѓа преку најавеното отворање на т.н. бугарски

Read more