Официјално отворена канцаларијата на Левица во Општина Илинден

Вчера, Локалниот огранок на Левица во Илинден свечено ја отвори новата канцаларија во општината. Гости на отварањето беа пратеникот и

Read more

Левица: Официјлано отворена новата канцеларија на Левица во Општина Илинден

Соопштение на политичката партија Левица Вечерва, Локалниот огранок на Левица во Илинден свечено ја отвори новата канцеларија во општината. Народот

Read more

Пратениците на Левица во посета на ЛО Илинден

Соопштение на ЛО Левица Илинден Почитувани граѓани на Општина Илинден, Ве информираме дека на 18.10.2022 година (вторник) во 18:15 часот,

Read more

Левица: Спортскиот викенд по повод 2-ри Август откажан во Општина Илинден

Реакција на ЛО Левица – Илинден 2-ри Август покрај државен празник на Република Македонија претставува и празник на нашата општина.

Read more

Левица Илинден со отворена канцаларија за граѓаните на Општина Илинден секоја среда од 17:30 часот

Соопштение на Левица – Илинден Како партија што реално се грижи за заштита на интересите на граѓаните и како единствен

Read more

Левица: Дали СДСМ е во толку очајна ситуација што во политичката кампања ги злоупотребуваат децата за партиски цели?

„Левица и граѓаните на општина Илинден реагираат и го осудуваат настапот на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ и

Read more