Левица: СДСМ – Демир Хисар не плаќа кирија за штабот кој е во сопственост на општината

Реакција на Политичката партија Левица – ЛО Демир Хисар По добиениот одговор од страна на општинската администрација на наше барање

Read more

Левица – Демир Хисар: Ветено – неисполнето: Повеќе пари за граѓаните во општината

„Со оглед на неспособното менаџирање на локалната власт, парите на народот останаа „заглавени“ во длабоките џебови на локалните господари. Локалната

Read more

Вработените во јавните установи – Заробеници на личните интереси на двајца советници од коалициите на СДСМ и ДПМНЕ

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Демир Хисар „Веќе е март, а советот на Општина Демир Хисар

Read more

Левица: Незаконско работење и кршење на работничките права во Железник А.Д. Демир Хисар (Сачмара)

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Дрмир Хисар „Во Општина Демир Хисар уште едно во низа незаконско

Read more