(Левица) Децата во градинката Радост во Гази Баба – жртви на партиските препукувања меѓу СДСМ И ДПМНЕ

Реакција на Левица – Гази Баба Долготрајната партиска војна во скопската градинка „Детска радост” во општина Гази баба, кулминираше пред

Read more