Дали градоначалникот Звонко Пекевски ја злоупотребува својата службена положба?

Реакција на Левица – ЛО Берово Последните два дена на социјалната мрежа Твитер, од страна на профил со корисничко име

Read more

На Берово му е потребна вистинска промена

Соопштение на Левица Берово Берово што многумина го нарекуваа малата Швајцарија на Балканот е далеку од редот, организацијата и функционалноста

Read more

Левица – Берово: Уште едно спомен обележје на АСНОМ оставено во заборав

„Некогаш спомен обележје на НОВЈ, денес уште еден споменик во распаѓање. Тимот на Левица – Берово го посети дедо Јован

Read more