Клубот „Ванчо Михајлов“ треба да престане да постои

Фејсбук статус на Јован Краjевски – Координатор на Левица – Сектор политичка-економија Критиката на делото на Ламбе (засега) од страна

Read more

За демолирање на ОМО Илинден Пирин бугарските власти не отворија истрага

Откако пред неколку дена беше запален влезот на клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола, настанот беше пренесен во медиумите, актот беше

Read more

Левица: Единствен кој треба да се гони кривично е претседателот на здружението „Ванчо Михајлов“

Реакција на Политичката партија Левица Денешната објава за експресно апсење на лицето кое го запали клубот, што го носи името

Read more