(Видео) Богевски со шестчасовен филибастеринг за блокирање на погубен ДУП во Кавадарци

,,Ќе беседам од говорница со денови, ама нема да поддржам погубен детален урбанистички план. Предлог – деталниот урбанистички план за

Read more