Јанчев: Обвинителство со прст не мрда за кражбата на струја во Арачиново

Фејсбук статус на Саше Јанчев – Советник во Општина Гевгелија и член на ЦК на Левица Во Арачиново според ЕВН

Read more

Зголемен профитот на ЈПДП откако власта го одби предлогот на Левица за намалување на патарините

Реакција на Политичката партија Левица Јавното претпријатие за државни патишта од граѓаните по основ на патарини во вториот квартал годинава

Read more