Левица: Продолжува да се турка деформираната концепција за реформи во образованието

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица: Иако не понудија ниту еден одговор на мноштвото прашања, кои стручната и општата

Read more

Студентите со герила против реформите на Царовска

Студентите од Институтот за историја при Филозофскиот факултет организираа герила акција пред Министерството за образование и наука против најавените реформи,

Read more

Царовска како министерка се понаша типично како проЏект координаторка на некој НГО добиен грант!

Статус на Реџеп Исмаил (Хактан) – член на Президиумот на Левица. Царовска како министерка се понаша типично како проЏект координаторка

Read more