Вистината за ЈП Комунална Хигиена – Скопје

Пишува Цветко Николовски – Член на Надзорниот одбор на – ЈП Комунална Хигиена – Скопје Последниве денови се крена голема

Read more

Левица: Рамковните вработувања – параван за наградување на партиските послушници

Реакција на Левица – Град Скопје Деновиве, јавноста ја брануваат отпуштањата на рамковните вработени во Јавното претпријатије на Град Скопје,

Read more

Директорот на ЈП ‘‘Комунална чистота‘‘ Богданци најави повлекување од функцијата

На XII-та седница на Советот на Општина Богданци, која се одржа на 27.04.2022 година, од страна на советникот на Политичката

Read more

ЈП Комунална хигиена ќе потроши 19 илјади евра на преведувачки услуги

Јавното претпријатие „Комунална хигиена” Скопје ќе потроши точно 1.180.000 денари, или во евра 19.187 за преведувачки услуги. Ова е проценетата

Read more