Трамп: Кокаинот е на Џо Бајден и син му

Aгентите на Тајната служба пронајдоа мала торба со патент со бел прав во западното крило, што предизвика евакуација на Белата куќа. Подоцна, претставник

Read more

Како албанската мафија го освои пазарот на кокаин во Велика Британија (Прв дел)

Албанската мафија успеа да заземе видно место во криминалниот пејзаж на Обединетото Кралство во снабдувањето со кокаин на други криминални

Read more