Ковачев за кривичната на Левица за Георгиевски: Ако го цитирате Ванчо Михаилов, станувате криминалец

„Бугарскиот премиер постојано изјавува дека доколку дојде до промена на ставот на Бугарија, тоа мора да помине преку гласање во

Read more