Движењето Млади за Македонија ја осудува коалицијата помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и албанските партии

Откако официјално беше објавено дека опозициската ВМРО-ДПМНЕ влегува во коалиција со дел од политичките партии кои ја застапуваат албанската етничка

Read more

Левица: Здравството е во колапс, коалицијата за живот стана коалиција за смрт

Соопштение на политичката партија Левица. Владејачката коалиција додека беше во опозиција беше еден од најгласните критичари на тогашните владини политики,

Read more

Рекордно најнизок удел за заштита на животна средина во најголемиот буџет до сега за 2018 година

Ставовите изразени во оваа колумна не нужно се совпаѓаат со ставовите на редакцијата. Ако го погледнете Буџетот за 2018 ќе видите

Read more