Си играат држава, си играат со нашите животи и релативизираат после секоја трагедија

Статус на Весна Кираџиева – Кандидат за градоначалник на Општина Аеродром „Психопатски убијци! Ете тие си играат држава, си играат

Read more

Изгласан спорниот ДУП за кој Кичеец зема 300.000 евра од Дака-Давидовиќ

Само неколку денови по формирањето на новата власт, проследено со низа контроверзии, Советот на Општина Тетово предводен од коалиција СДСМ

Read more