Зошто Пецаков го одложува формирањето на комисија за бранители

Реакција на ЛО Левица Охрид На 26 април, советникот на Левица во Советот на Општина Охрид, Виолета Аврамоска, поднесе иницијатива

Read more

Здруженијата до Пецаков: Продавање на археолошки комплекс е национално предавство

Реакција на здружението Енхелеус Лихнид – Охрид Почитувани, Нашето Здружение кое е за заштита на природното и националното богатство, пред

Read more