По повод „Денот на Русија“ – ДНР Кореја изрази поддршка за рускиот народ

„ДНР Кореја изразува целосна поддршка и солидарност со рускиот народ кој го брани својот суверенитет и иднина и му посакува

Read more

Убиениот брат на Ким Јонг-ун бил кодош на ЦИА

Според американскиот WSJ, цитирајќи анонимни извори „кои се добро запознаени со ситуацијата“, постоеле серија контакти помеѓу ЦИА и Ким Јонг-нам,

Read more