Синот на поранешниот генсек Ѓорѓи Спасов добил 93.000 евра за време на кризата

Од Движењето за социјална правда Ленка на својот фејсбук профил објавија дека агенцијата Рејтинг, која е основана од поранешниот министер

Read more