Фирма на Анѓушев која доби државна помош и отпушти работници должи 40 илјади евра на државата

Фирмата „Каст Инвест” во која удел преку Брако имаше Анѓушев се најде на листата на должници на УЈП. Според листата

Read more

Левица: Фирма на Анѓушев без најава остави 120 работници на улица!

Политичката партија Левица објави писмо од анонимен работник вработен во фирмата „Каст Инвест”, која е во сопственост на поранешниот вицепремиер

Read more