Апасиев до власта: Не сте нормални, битно тендерчето за „картичките“ да си го наместите

Статус на пратеникот од Левица, проф.др Димитар Апасиев  „Не озбилно… Вие не сте нормални! Три милиони ЕУР за картички за неплаќање

Read more