Поранешната директорка на ДЗС: Попиши се и сам избриши се!

Поранешната директорка на Државниот завод за статистика – Благица Новкоска, реагираше дека нема основ да се казнуваат граѓаните кои ќе

Read more

Левица: Мерките кои ги предлага Владата се типично насилство врз народот

„Иако ги имаме едни од најрестриктивните мерки за движење во регионот (а и воопшто) за справување со ширењето на КОВИД-19,

Read more