ЛИ Рацин организираше трибина со лозарите од Левица – Кавадарци

„Работникот, лозарот и општествените уредувања на Македонија“ е темата на трибината што вчера се одржа во Винскиот музеј во Кавадарци

Read more

(Видео) Богевски со шестчасовен филибастеринг за блокирање на погубен ДУП во Кавадарци

,,Ќе беседам од говорница со денови, ама нема да поддржам погубен детален урбанистички план. Предлог – деталниот урбанистички план за

Read more

(Видео) Богесвки: Кој е виновен за дивеењето во Моклиште?

Секојдневно до нас пристигнуваат жалби од граѓани на некогаш мирната викенд-населба Моклиште за узурпација на јавен и приватен имот! Преградување

Read more