Апасиев: Промовирате историски ревизионизам кој е погубен и го пере мозокот на нашите деца

Севенци од историскиот говор на Претседателот на Левица – Димитар Апасиев на денешната собраниска Комисија за промена на Уставот, кој

Read more

Бугарија ќе го убива сеќавањето преку натписи на споменици

Водечките бугарски партии ГЕРБ и СДС во Собранието поднесоа предлог-закон со кој се предлага на фасадите или на видно место

Read more