Кираџиева: Социјална правда, еднаквост и намалување на јазот помеѓу работниците

Пишува: Весна Кираџиева – шесткратна шампионка на Македонија во маратон и координатор на Левица – Сектор спорт. Целта на зголемувањето

Read more