Сексуално насилство во скопско училиште, одговорните вложуваат напор да го заташкаат случајот

Како и дали институциите во Македонија се справуваат со насилството во училиштата? Дали случувањата во регионот пошироко ги отворија очите

Read more

Молк на институциите предводени од ДУИ за дивоградбата на Беким Максути

Повеќе од еден месец трае молкот на неколку надлежни институции за неофицијалната информација на МКД.мк дека Беким Максути, директорот на

Read more