Студентите со герила против реформите на Царовска

Студентите од Институтот за историја при Филозофскиот факултет организираа герила акција пред Министерството за образование и наука против најавените реформи,

Read more

Институт за историја: Концептот на Царовска е целосно погрешен, скандалозен, нетранспарентен и дилетантски

Најрелевантната образована единица за историски образовани прашања во Република Македонија “Институтот за историја” при Филозофскиот факултет во Скопје реагираше за

Read more