Јанчев: Инспекциите во функција на партиски реваншизам

Позната пракса од минатото за искористување на државните функции и ресурси во партиски и лични цели, каде поединци, фирми или

Read more

Стружани со месеци се жалат на гласната музика, инспекциите и МВР ништо не преземаат

Текстот е пријавен до редакцијата од загрижен граѓанин. Населението од Струга изминатиов период неколку пати реагираше дека во центарот на

Read more