Левица продолжува да ги решава проблемите на Охриѓани

Соопштение на ЛО Левица Охрид На 31.11.2022 година, советникот на Левица – Охрид – Виолета Аврамоска, до претседателот на Совет

Read more

Додека во Охрид се протестираше, Левица ја достави иницијативата за референдум до собранието

Додека во Охрид на организираниот протест од Левица се протестираше против отварањето на здружението „Цар Борис III”, истовремено пратениците на

Read more

Левица ја поднесе иницијативата за референдум до ДИК

Денес околу 11 часот во просториите на ДИК претставниците од Левица предводени од лидерот Димитар Апасиев ја поднесоа иницијативата за

Read more

Започна спроведувањето на иницијативата од Левица за бесплатни градинки во Кавадарци

По иницијативата поднесена од Левица, Советот на Општина Кавадарци донесе одлука градинките во овој град да бидат бесплатни, почнувајќи од

Read more