Инспекторот Илиевски: Заев и Спасовски ги штитат ДУИ пред очите на ЕУ

Инспекторот Ѓорѓи Илиевски во гостување на ТВ Алфа јавно обзнани дека премиерот Заев, министерот Оливер Спасовски и Рената Десковска вршеле

Read more