Плусинфо: Поминат е цензусот од 40%, бојкотот не успеа?

Македонија има претседател! Пред малку, остварен е цензусот од 40% излезност на претседателските избори, дознава Плусинфо од партиски извори, се

Read more

До 15 часот излезноста за парламентарните е 36.75%, а за претседателските избори 31.98%

злезноста на парламентарните избори до 15 часот според обработените податоци од 93.99% избирачките места е 36.75%. Најголема излезност има во

Read more