Левица – Битола: И битолската болница го користела забранетото токсично масло под називот „мазут”

Битолскиот огранок на политичката партија Левица реагираше дека битослката болница „Трифун Пановски” набавила 700 тони од забранетото масло, додека директор

Read more

Левица: Дворот на битолската болница е депо на медицински отпад

Од Локалниот огранок на Левица од Битола реагираа за состојбата во која се наоѓа битолската болница. Од таму реагираат дека

Read more