Поранешната директорка Симонида Црвенковска која беше под кривичен прогон сеуште работи на Клиниката за Онкологија

На неформалната група „Протест против убиствата на Онкологија“ споделија дека поранешната директорка Симонида Црвенковска која беше под кривичен прогон се уште

Read more

Тројца поранешни градоначалници на Демир Хисар обвинети за злосторничко здружување

Соопштение на Левица – ЛО Демир Хисар. Државната комисија за спречување на корупција, предложи да се покрене постапка за кривично

Read more