Левица – Аеродром: Златко Марин и Општина Аеродром со пункт за кабаст отпад во центарот на населбата

Реакција на Локалниот Огранок на Левица во Општина Аеродром: „Подолго време нашите сограѓани од околината на АСНОМ 80 (во близина

Read more

Левица: Градоначалникот Марин секој ден со нови луксузи на сметка на општината – се подновил со телефон од 100 илјади денари

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Аеродром На лудилото во општина Аеродром му нема крај, градоначалникот од

Read more

Блиско лице до секретар на Град Скопје добивал тендери за ЈП „Лајка”

Секој ден во Македонија има по неколку мега скандали, што на локално, што на национално ниво. По објавувањето на списоците

Read more

Левица: Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Аеродром: ”Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани

Read more

Левица: Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Аеродром „Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин

Read more

Во Арачиново и Шутка повеќе инвестиции отколку Златко Марин во Аеродром

Од Локалниот огранок – Аеродром на Левица реагираа за степенот на реализација на капитални инвестиции од страна на градоначалникот, Златко

Read more

Општина Аеродром ќе потроши 44.130 евра за одржување на јавни чешми за пиење вода

Во време на вонредна состојба кога јавните приходи на сите општини се значително намалени, Златко Марин, градоначалникот на општина Аеродром

Read more

Во Аеродром се сечеше после полноќ, граѓаните најавија протест

Градежниот процес започна пред објектот „Мајчин Дом“. Вчера околу полноќ на фејсбук страната „Сакаме Аеродром да дише” беше објавено видео

Read more