Бучковски го плаќаме 60.000 денари месечно за да молчи пред Захариева

Хонорарот на специјалниот претставник со Бугарија – Владо Бучковски изнесува 60.000 денари месечно, односно 720.000 денари годишно, плус трошоци за

Read more

Левица: Осудени и амнестирани криминалци ги распродаваат националните интереси!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Политичката Партија – Левица „Амнестираниот Владо Бучковски, кој од позиција на министер за одбрана,

Read more

Захариева: Работите за Македонија по изборите во Бугарија може да бидат само полоши- власта молчи

Македонските власти се во заблуда, работите по изборите во Бугарија нема посебно да се променат, може само да станат полоши

Read more

Проф. Чепреганов до Захариева: Со негирањето на македонскиот идентитет, вие повеќе го зацврстувате!

Еве еден предлог. Пријателски и добрососедски, поддржете го патот и влезот на Македонија во ЕУ без услови и уцени, па

Read more