Регулативата на ЕУ забранува процесуирање на лични податоци за етничко потекло – ЕУ Делегација во Скопје

Порталот Мкд.мк објави вест во која го образложува одговорот на Делегацијата на Европската Унија на нивно прашање во врска со

Read more

(Видео) Крмов: ДПМНЕ преќутно се согласува за разградувањето на македонската нација

Доколку Левица не го блокираше процесот, Предлог – законот за измени во личните карти, ќе беше изгласан во понеделникот. ДПМНЕ

Read more