Мециновиќ:Македонската држава не ги заштитува Македонските конституенти

Изјава на Амар Мециновиќ – портпарол на политичката партија Левица за Само Вистина За поднесената иницијатива за вршење вонреден инспекциски

Read more

Исмаил: Неистакнувањето на државното знаме во Тетово разгорува етничка омраза

Градоначалникот Касами, по повод големиот празник за Тетово. каде се чествува поставувањето на Рифат Јашари (основач на УЧК), го накити

Read more