600 тони олово во Орман

Откако Левица реагираше за чадот со необична боја и мирис кој се шири низ Општина Ѓорче Петров, Инспекторатот излезе на

Read more

Левица: Битола повторно руши рекорди на загаденост на воздухот

Од Локалниот огранок – Битола од Левица реагираа за енормната загаденост на возухот со кој се соочуваат жителите на Битола

Read more