Левица: Буџетот на Општина Ѓорче Петров се планира и реализира само за потребите на администрацијата

Реакција на Левица – Ѓорче Петров. Буџетот на Општина Ѓорче Петров се планира и реализира само за потребите на администрацијата,

Read more

57% од народните пари се трошат за плати во администрацијата, а само 0,43% за социјални бенефиции

Реакција на Левица – ЛО Свети Николе. На десеттата седница на Советот на Општина Свети Николе, советници и од СДСМ

Read more

Мустафаоглу: Во Општина Ѓорче Петров иста песна пеат претходната и сегашната власт

Фејсбук статус на Дарја Муставаоглу – Советник од Левица во Општина Ѓорче Петров. 1. „Финансиски уништена општина“– гласаат „ЗА“ четвртиот

Read more