Левица: Незаконско работење и кршење на работничките права во Железник А.Д. Демир Хисар (Сачмара)

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Дрмир Хисар „Во Општина Демир Хисар уште едно во низа незаконско

Read more