Источен економски форум во Русија: Kаде е Македонија?

Автор на статијата: Тодоровски Дарко – Магистер по меѓународни односи и воен аналитичар Од 10 до 13 септември 2023 година,

Read more

Само 162 милијардери се побогати од пола планета

Како потсетување за острите разлики во економската состојба на светско ниво, еден извештај кој беше објавен оваа недела открива дека

Read more