Трет ден не работи сајтот за најавената платежна картичка

Платежните картички кои беа најавени со третиот сет економски мерки сѐ уште не во употреба, иако конечните листи на лицата

Повеќе

Анамнеза на економијата при колективна амнезија!

Став на Реџеп Исмаил (Хактан), член на Президиумот на Левица. Доста подмукло е да се штити својата класна позиција преку

Повеќе