Еврејската заедница ќе поднесе кривична пријава за бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид

Пепо Леви, претседателот на Еврејската заедница во Македонија, остро најави дека ќе биде поднесена кривична пријава во Јавното обвинителство за

Read more

Чепреганов до Захариева: Не учите од грешките, повторно сте на погрешната страна на историјата

Почитувана Захариева, Проследувајќи ги вашите изјави последните денови на ТВ, човек не може, а да не се запраша дали се

Read more

Да не дозволиме да се фатиме на мамката на бугарската држава

Статус на проф. Љубомир Цуцуловски. Да не дозволиме да се фатиме на перфидната јадица, која бугарската држава постојано нѝ ја

Read more