Левица: Психијатриската болница во Демир Хисар го користела забранетото токсично масло прикриено како „мазут”

Реакција на локалниот огранок од Демир Хисар на политичката партија Левица. „Не стивнуваат реакциите после објавувањето на сторијата на Истражувачката

Read more

Левица – Битола: И битолската болница го користела забранетото токсично масло под називот „мазут”

Битолскиот огранок на политичката партија Левица реагираше дека битослката болница „Трифун Пановски” набавила 700 тони од забранетото масло, додека директор

Read more