ЕУ продолжува со цензура, се забрануваат уште четири руски телевизиски станици

Цензурата e дел од деветтиот пакет санкции на ЕУ вклучува и забрана за емитување на уште четири руски телевизиски станици.

Read more

(Видео) Урсула излажа: Европската комисија сепак не го признава македонскиот јазик

Дописничката на МИА, Тања Милевска објави видео од кое се гледа дека Европската комисија (ЕК) не зборува за признавање на

Read more