Левица: Пасокизација на СДС и на меѓународно ниво – Ковачевски понижен од Европските социјалисти

Меѓународно изолирана и препознаена од Европските социјалисти како партија чија идеологија нема допирна точка со социјална правда и заштита на

Read more

Во ЕУ струјата е три пати поскапа од Кина, Западот не може да напредува без Исток

Енергетските прашања станаа „заложници на политичката дебата“ во изминатата година и половина, истакна шефот на унгарската дипломатија Петер Сијарто. Источните

Read more

Левица дел од конференцијата „Дијалог Азија-Европа: градење иднина заедно“

Соопштение на Левица – сектор надворешна политика и безбедност Во рамките на организацијата на Светскиот младински фестивал, кој се организира

Read more