Гарванлиев со бугарски пасош живеел “од другата страна на иста држава”

Откако јавноста најпрво реагираше дека во македонскиот спот за Евровизија се поставени боите на бугарското знаме, Гарванлиев повторно е на

Read more

Да живее Газавизијата!

Фејсбук објава на Билјана Ванковска. Ова му доаѓа како екстра ФБ колумна. Веднаш да си кажам дека никогаш не сум

Read more

Роџер Вотерс повикува на бојкот на Евровизија

Апелот на Вотерс да се бојкотира Евровизија организирана од израелската држава доаѓа заради повеќедецениското кршење на основните човекови права на

Read more