(Видео) Со амин на ДПМНЕ и ДУИ изгласана продажбата на Мауцкер во Охрид

Реакција на ЛО Левица Охрид На денешната седница на советот на општина Охрид, со кршење на Деловникот за работа, насилнички

Read more

(Видео) Македонија ќе се распродава за 1 евро квадрат?

Видео репортажа од samoprasaj.mk во врска со распродавањето на државно земјиште. „Постои ли опасност Македонија да влезе во модерен феудализам?

Read more